Kalaslördag

Vi ändrade om lite i dagens schema, Lovisa är lite förkyld och har så trist hosta så ville inte att hon skulle gå på både skridskoskola och kalas. Hon fick därförställa in skridskoskolan vilket hon blev lite ledsen för, men man kan inte alltid orka allt och hostan hon får såhär års är ju allt annat än rolig tyvärr.

Eftersom Silvio jobbar fick Victor också följa med och lämna. Jag trodde inte Lovisa skulle vilja vara “själv” på kalaset, men det gick hur bra som helst. Det var ju bara dagiskompisarna där så det var ju inget konstigt egentligen. Jag och Victor tog en liten promenad med Casper i den lilla solen som var innan vi gick tillbaka till kalaset som höll på att rundas av när vi kom tillbaka. Allt hade gått bra och en glad tjej är hemma igen.

Idag tänkte jag få lite städat här, det är på tiden. Golven behöver skuras och det är pryttlar högt och lågt på hyllor som jag vill få undan. Så jag behöver inte känna mig sysslolös idag ;) .

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,823 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>