Tröttkorven

Igår gjorde jag ju ett ganska stort misstag, Victor var supertrött på eftermiddagen så jag föreslog att vi skulle vila lite. Sen somnade vi… ett par timmar. Om det var lätt att få honom i säng sen? Inte särskilt, han blev en riktig kvällssuddare tyvärr. Lyckligtvis var han ändå uppe ganska tidigt idag så det blev inte helt fel, men han är bra trött och har svårt att ta motgångar.

Och vad har jag för snyggt halsband kan man ju fråga sig. Jo, det himla fina med svalor. Mitt absoluta favorithalsband så det fick såklart utflykta med mig till Kalmar. Finfint pris har jag på det också, jag har sett det i poppis butik för 399 kr, jag säljer det får 239 kr så det är ju världens bästa deal.
Nu har vi hittat problemet till varför betalningen inte fungerar i webshopen och om några dagar är problemet avhjälpt. Då drar det igång på riktigt. Innan dess går det fortfarande bra att maila in en order och betala till bankkonto/swish/faktura. Spana in utbudet på www.sparklingthings.se 

This entry was posted in Sparkling Things, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

2 Responses to Tröttkorven

  1. Erika says:

    Men du STOPP!! Har du startat webshop? Fan förlåt om jag missat det. Har blivit dålig med att läsa bloggar mitt i renoveringen. Ska skärpa mig! Åå måste in och kolla. Skoj! Å kram med!

    • Emma says:

      Den är ju inte 100% startad. Eller den finns ju där och så, men allt funkar inte som det ska (tråkigt nog), men ja äsch. Du har ju precis hur mycket annat som helst att göra, men du kommer inte att missa när den är igång på riktigt ;) .
      Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,803 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>