Skönt när någon tänker vidare där det tar stopp för mig

Detta är ju inte första gången jag donar med webshop egentligen. Allt började för ganska exakt fem år sedan. Det var då jag startade mitt företag och köpte en domän. Den domänen heter naturligtvis.nu. Tanken var att jag skulle sälja naturlig/ekologisk hudvård, då för fem år sedan var utbudet väldigt magert så det var verkligen ett bra tillfälle.

Sen blev jag gravid och ägnade istället några månader år att kräkas inälvorna ur mig osv. Jag tappade allt intresse och ork för att fortsätta och annat hände, Victor vände om hela livet, det blev jobb, brist på jobb och allt annat.

Och när jag går in på sidan nu så har någon annan köpt domänen och ägnar sig år naturlig/ekologisk hudvård. Himla bra det där. Gillas.

När jag var inne i den där svängen provade jag lite intressanta produkter så nu får ni ett litet tips från mig. Pureskin, alltså.. min dåliga hy var hur fin som helst och mådde så bra med produkterna därifrån. Så när lönen kommer ska jag allt köpa upp mig på nytt därifrån så min hy får må lite bra igen.

This entry was posted in Företagande, Övrigt, Shopping. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,804 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>