Så dumt

Ibland sitter lånar barnen en dator av oss för att kolla meningslösa klipp på youtube eller lattja runt på bolibompasiten. Nyss upptäckte jag att det fattades ett par mappar på mitt skrivbord. Snudd på mina viktigaste mappar då det var alla olika bilder och sånt till företaget. De är fortfarande spårlöst försvunna. Supermysko. Tur i oturen finns ju de flesta bilderna på nätet.. men alltå.. inte alla och nu är det ju en hel del jag får göra om. Nåväl, eftersom jag ändå tänkt pyssla med att fixa bilder och sånt under sommaren, fixa med allt som ska fixas. Men ändå alltså… Och tänk om han hade raderat en massa mappar med gamla bilder. Jag tror att någon ska göra en backup.

Nu har jag hursom gjort en egen inloggning och allt som går att göra är att klicka på en ikon för att komma till bolibompasiten. Är han så dum så han slänger den i papperkorgen får han skylla sig själv. Och först måste han lära sig logga in.

This entry was posted in Sparkling Things, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,964 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>