Härligt med sommarlov

Idag skrevs sista tentan för läsåret. Hur skönt som helst. Men usch så dryg den var med alla räkna upp X antal punker och förklara. Hur mycket jag än rabblat punkter hemma så är det alltid någon som faller bort när det gäller. Så även idag. Nu håller jag bara tummarna för att det jag ändå skrev kan räcka till godkänt.

När jag kom hem mötte jag upp familjen i lekparken och sen gick vi och köpte firarfika, tänkte först fixa tårta, men det fick bli marängswiss istället. En del av klassen festar loss i Jönköping ikväll. Så kul ska inte jag ha det, men jag tänkte ta mig ett glas vin eller två här hemma.

I butiken firas också sommarlov. Jag bjuder på 30% rabatt i helgen. Klicka på bilden för att komma till butiken.

Det ska bli roligt att lägga tid på butiken i sommar och göra den bättre på så många sätt. Äntligen finns tid till det efter en minst sagr instensiv period i skolan.

This entry was posted in Skola, Sparkling Things, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

64,525 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>