Min klantigaste dag

Idag undrar jag om hjärnan har varit påkopplad, jag har mest ägnat mig åt att skada mig. Det första lyckades jag med när jag klivit av tåget i Värnamo. Jag skulle väja lite för några som var i vägen, noterade att det var en bänk på ena sidan om mig. Sen small det till (det lät alltså) och jag hade gått in i armstödet. Armstöden stack visst ut och det hade jag inte noterat. Fick såklart förbaskat ont och haltade till skolan. Det gör fortfarande förbaskat ont och jag kommer med största sannolikhet få dras med ett praktfullt blåmärke halva sommaren.

Skada två uppstod på kvällen i samband med kvällsmaten. Det var bland annat ugnsrostade grönsaker. Och så blev det lite kaos. Lovisa ville inte ha mat, hon höll för näsan, sa att det luktade äckligt och började stortjuta. Jag som redan var trött och kände mig stingslig tänkte inte till när jag öppnade ugnsluckan utan fick en massa ånga på ena handen. Det gjorde ännu ondare än smällen i benet. Så på vänterhanden har jag ont i alla fingrarna och ner över knogarna. Suttit med isig handduk om handen hela kvällen och tyckt ytterst synd om mig själv. Jag förmodar att det blir blåsor som spricker, jävlas och allt vad som nu händer när man bränner sig.

Imorgon tänkte jag ägna dagen åt att klä in vår lägenhet i madrasser och sedan ska jag lösa livet så att jag aldrig behöver gå ut. Jag kommer dessutom bara att äta typ hemkörningspizza alternativt mat som Silvio lagar. Hunden får väl lära sig ta hissen ner och kissa själv ;) .

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,729 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>