Här var det livat

Silvio jobbar. Finns det mer att säga? Givetvis tillsammans med den oslagbara kombinationen skittrött jag och regn ute. Så det är två ytterst härjiga barn som gjort sitt bästa för att stöka till det som fortfarande var ostökat. Hunden är en ganska bra hjälpreda också i barnens stökkarusell.

Och katten som hämnades på dagens märkliga vis. Han fick sin låda tömd, städad och påfylld med ny fräsch sand. Han tackade genom att bajsa på tvätten i badrummet. Jag är riktigt trött på honom nu. Han trivs verkligen inte alls här och sättet han visar det på är både äckligt och dyrt för oss. Det finns människor som tycker att har man tagit ansvar för ett husdjur ska man behålla det för det är någon slags skyldighet. Samma människor brukar inte vara särskilt intresserade av att ha tex en katt som kissar på precis allting hela tiden. Konstigt? Saker vi måste göra här hemma är att tvätta ALL tvätt i ättika för att få bort den värsta kissdoften, vi har varit tvugna att köpa ny soffa med allt vad det innebär och den som lägger ett plagg/handduk eller vad det nu må vara får skylla sig själv för ganska omgående blir det kissmarinerat. Så himla trött på det. Vi har försökt skänka bort katterna jättelänge utan någon respons och jag känner nu att vi nått punkten där vi måste ta bort Tassan för det är ohållbart. Det känns lite extra trist att det blev såhär då vi valde katterna på grund av att de var innekatter, vana vid barn och hund. Allt fungerade bra hos förra ägarna, men de ville inte ha katterna för de tyckte inte att de hade tid för katterna sen de skaffat just barn och hund. Att Tassan inte alls fungerar hos oss och att det har blivit ännu värre sen vi skaffade Casper är inte särskilt roligt.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,826 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>