Fredagsbestyr

Jag blev väckt lite annorlunda idag. Det var min hyresvärd som ringde eftersom jag byter garage nu i månadsskiftet. Jag fick meddelat att den som har garaget jag ska få är utomlands och inte fattat att någon annan ska ha garaget så det dröjer någon dag extra innan jag får det. Nåja, jag har ju inte använt garage på några månader så då kan jag väl vänta någon dag extra. Lite småtrist bara att ha hela bagaget fullt med däck under tiden.

Sen åkte vi ner på stan. Lovisas glasögon gick sönder igen så vi lämnade in dem och fick förhoppningsvis bättre hjälp nu. Sen gick vi till en annan optiker och lät Victor välja bågar. Han tog ett par blåa hipsterbrillor ;) .

Jag började kika lite efter klänning att ha om en dryg månad när vi ska på bröllop. Jag hittade en jättefin, men kände att den kostade lite för mycket eftersom den med största sannolikhet bara kommer att användas en gång så jag får gå på stan i veckan och titta lite i lugn och ro utan barn.

Snart är det dags för jobb och när jag kommer hem tror Silvio att han ska till jobbet och dricka öl. Jaja. Under tiden som jag jobbar ska de andra städa lite på balkongen och sen plantera lite fint. Vi köpte ett litet växthus så att sakerna får vara ifred för bajsande katter.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,309 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>