En lördag avklarad

Den blev lite konstig, men bra ändå. Jag funderade på vad vi skulle hitta på och så slog det mig att det var typ två år sedan vi var på Leos Lekland så dit kunde vi ju åka idag när det ändå var skruttväder ute. Det slutade dock med att bara jag och Lovisa åkte då Victor var helt hopplös och hällde ut en massa saker och förstörde, han gör det med flit och skyller på andra. Inte okej, så idag fick han stå över det roliga. Det blir ändå så mycket roligt vi andra missar hela tiden när han håller på med sina dumheter. Lovisa tyckte det var skönt att slippa Victor lite eftersom han aldrig lyssnar på henne. Det är nog inte bara hon som har det problemet.

Men alltså. Jag kanske är lite negativ, men jag ogillar Leos mer och mer. Förutom det uppenbara att det är massvis med stojiga ungar i en icke ljuddämpad lokal så är det väldigt dyrt att gå in. Förra gången vi var där kostade det 100 kr och sedan 60 kr för syskon. Nu kostar inträdet 130 kr och ingen syskonrabatt. Vi åt även lite lunch där, vi beställde en korv med bröd och en hamburgare, 25 minuter fick vi vänta på det. Undrar om de behövde slakta kon först och sådär eller vad som dröjde. Det var många andra som också väntade och de flesta köpte ju typ hamburgare, det tar ju inte så värst lång tid att fixa, men å andra sidan var det ingen av de som jobbade som var särskilt snabba. Jag skulle nog inte ens kalla dem långsamma om jag var snäll.

Hemma igen och vi bestämde oss för att åka iväg en sväng då vi behövde handla lite. Äntligen fick vi tummen ur och köpte ett nytt strykjärn. Victor har redan förstört två stycken så nu får vi väl hoppas att han låter detta vara.

Victor ja, han är verkligen inne i en period då han testar och trotsar så man blir galen. Han har ju väldigt bra koll på vad han inte får göra, men skiter i det. Han plockar fram mjölk och juice i kylskåpet även om han inte får och så häller han ut hela paketen över bord, golv, stolar. Om han dricker något? Nej. Det hade varit skönt med lås på kylskåpet eller en dörr till köket så det gick att låsa.

Hoppas på en bättre morgondag, då blir det hälsa på bebis och massa lek för barnen.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,313 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>