Löningsdag och allt

Det känns alltid fint när lite nya slantar kommer in på kontot. Detta var ju verkligen min bästa lön på typ ett halvår. Synd att Silvio hade sin sämsta lön på typ ett halvår ;) . Nåja, vi har det vi behöver och vi ska på bröllop nästa helg så det blir bra ändå.

Vi hade bestämt att vi skulle storhandla lite på förmiddagen. Det gick halvbra. Min mage var osams med mig så jag mådde superilla och blev snurrig. Därför hann vi med typ halva affären sen betalade vi och åkte hem. Lite trist, men efter en stund hemma bestämde sig magen för att vara sams med mig igen så vi åkte till Grand Samarkand och åt lunch på de där bufféställena som fanns där. Riktigt gott faktiskt.

Efter det åkte jag och barnen till Ingelstad för lite eftermiddagshäng. Timmarna gick alldeles för snabbt, lätt hänt när sällskapet är av högsta klass. Vädret var alldeles lagom, molnigt, men ändå varmt. Barnen hade vattenkrig vilket de älskade och vi andra kunde sitta och prata om ditten och datten med konstanta avbrott.

Hemma försökte jag vila lite, men blev attackerad av barn som ville kramas. Nu rundar vi av med lite varmkorv och sedan blir det sängen för rumpnissarna.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,740 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>