Ingen sömn denna natten heller

Jga behöver sova, men det verkar vara omöjligt. Det är varmt, det är korviga barn i sängen och sen är det en himla massa oväsen utanför.

Inatt togs snudd på alla rekord. Jag gick och la mig vid midnatt. Då pågick en fotbollsmtach. Det var domare med visselpipa, publik och hela tjofaderittan. Ganska mycket oväsen alltså. Och varför i hela fridens namn spela mitt i natten liksom.

Jag började nästan skratta idag när jag såg att hyresvärden delat ut lappar om att man ska tänka på att vara tyst på nätterna då folk måste få sova. Det största problemet är ju inte grannarna i huset utan de som är ute.

Förmiddagen ägnade jag åt shopping. Klädkoden för bröllopet är somarfint och med min framförhållning kan ju vem som helst gissa hur mycket sommarfint det finns i affärerna nu. Klänningen jag beställde för någon månad sedan passade ju tyvärr inte. Jag hittade en klänning till sist på rea (bra, bra) och skor på rea (bra igen).

Nu har lunch intagits, jag ska ta en kall dusch sen ska barn lämnas och det blir jobb under kvällen.

This entry was posted in Shopping, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

56,902 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>