Det blev söndag här också

Svårt att tro. Det har varit en ganska motig helg med trötthet och gnälliga barn. Mitt tålamod har aldrig varit på topp och när jag får lyssna på gnäll en hel helg så är jag på exakt världens sämsta humör.

det var lite skönt med regn och åska på förmiddagen, men det kom inte mer än att det är kvavt och ännu mer fuktigt och otäckt nu. Det skulle sitta fint med en heldag ordentligt oväder för att bara rensa. Då skulle jag må gott.

Jag knåpade ihop ett litet tips innan. Jag tycker att det kan vara fint att kombinera flera, lite tunnare armband istället för att ha ett stort. I butiken finns det mycket att välja på i armbandsväg och de lite manligare silverkedjorna är riktigt snygga, även på tjejer.

This entry was posted in Sparkling Things, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

56,902 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>