Kärleken till musik och fina minnen

Jag förmodar att ni liksom jag är ganska tröttna på att läsa om:

1. Att jag är trött.

2. Att det är varmt.

3. Att jag ska jobba eller har jobbat.

4. Att jag har busiga barn.

Allt är ju visserligen sant, men det kan ju bli lite tjatigt. Så eftersom mitt liv är vad som kan kallas jävligt händelsefattigt just nu kommer jag att dela med mig små minnen, historier och anekdoter från tider som var något mer händelserika.

Inte nog med det. Jag är väldigt bra på att sammankoppla händelser och tidsperioder med musik. Konstigt nog eftersom jag knappt kan ett artist/gruppnamn eller en låttitel. Att leta rätt låtar är ett mindre helvete. Samtidigt gjorde jag något slags test där det gällde att årtalsbestämma sommarplågor, inga problem då jag kunde komma ihåg vad jag gjorde den sommaren låten var en plåga. Knäppt det där.

Så från och med imorgon tänkte jag mig dela med mig av favoritlåtar, guilty pleasures och andra slagdängor och en liten historia kring vad som hände i mitt liv när jag favoritade låten.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

56,902 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>