Ny vecka

Den blir relativt stillsam, men kommer ett avslutas med stort baluns. Idag har det varit kvavt och otäckt så vi har tagit det ganska så lugnt. Inga större händelser, men det är skönt det också.

Efter att Silvio kommit hem från jobbet åkte jag iväg och storhandlade lite. Vi blev ju inte klara i torsdags så idag fick jag tummen ur och handlade det sista. Nu däremot önskar jag mig ett lås på kylskåpet för Victor går och äter upp allt. Lite dumt. Saker som man inte kan ha hemma utan att det försvinner är frukt (förutom päron så vill man vara jävlig köper man bara päron), gurka och tomater. Jag tänkte göra en god tomatsallad, men han har redan smaskat i sig alla tomater. Det går inte att ha korv, eller skinka eller oliver, saltgurka och liknande. Mjölk och juice får jag köpa nytt varje dag. Jag börjar förstå varför vårt matkonto är så stort… Lås var det ja. Har tyvärr bara hittat enklare barnlås och jag tror att han är så stor nu att han får upp det.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

56,902 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>