Rundar av veckan

Det har hunnits med en hel del idag, men i vanlig ordning inte så mycket som planerat. När vi steg upp hade Lovisa dukat frukost i vardagsrummet. Sötungen! Efter det blev det skön skogsrunda med Casper, vi var inte ensamma om att gå den rundan så vi fick öva mycket på möten. När Casper var yngre fungerade möten för det mesta bra, utom när det var småhundar för då blev han lie rädd. Nu däremot. Fick han välja så skulle han ju vilja busa loss med varenda vovve vi träffar så han stretar, hoppar, skäller och har sig. Han upplevs ju lite läskigt med sitt skall så han verkar nog lite otäck när han drar igång. Nåja, alltid bra att öva. När vi går våra kissrundor är det ju lättare att bara undvika möten genom att svänga in på en annan väg.

Eftermiddagen rann iväg med lite WoW-spelande, orderpackande och en sväng för att posta också. Lagom jobbigt ;)

Lovisa och jag var och hämta nästa veckas matkassa på kvällen så vi tjuvstartade på den redan idag då vi inte orkade ta upp något ur frysen.

Nu ska jag kika på The Paradise på svtplay.se och sedan får det nog bli sängen. En lång vecka väntar med plugg och jobb.

This entry was posted in Hund, Matlagning, Skola, Sparkling Things, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,803 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>