En torsdag som gick snabbt

Långpromenad med vovve på förmiddagen (eller, jag tycker att bortåt milen är en långpromenad, men vi var ute en timme), mat och sen jobb. Tiden går fort och imorgon ska jag börja jobba lite tidigare så det blir långpass. Att det kommer kännas skönt med helg sen :) .

Idag kom ett brev med inbjudningar till olika aktiviteter med Hjärtebarnsförbundet. Det var ju ingen Ölandsresa i år, men om en månad är det en annan resa till Tranås. Silvio som har slutat jobba varannan helg är givetvis inbokad på jobb just den helgen. Vi får hoppas på semester eller liknande. Tror det blir lite väl mastigt för mig med både barn och hund hela helgen även om det är mycket annat trevligt folk med.
En annan bra aktvititet vi ska vara med på är badning några lördagar under hösten. Kostar billigt och fika ingår. Perfekt!

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,900 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>