Söndag

Återigen undrar jag vart tiden tar vägen. Efter frukosten gick jag en långpromenad med Casper, det var både svettigt och regnigt. Hemma igen skulle resten av familjen ut en sväng, även barn behöver ju rastning. Jag fick lite tid till att plugga och nu irriterar jag mig på att ett par filmer inte fungerar. Jag vill verkligen se dem innan tentan. Under sommaren har de skapat en ny plattform där allt kursmaterial ligger och med det så fungerar typ ingenting. Mäkta irriterande. Jag skulle nämligen vilja se en film i den andra kursen också.

Nåväl. Lite plugg till innan det blir matlagning. Sen får jag nog ge mig på att styra upp bilderna jag tog häromdagen på de smyckena som jag la upp i  butiken senast. Jag tog ju bara provisoriska bilder i väntan på dagsljus, men nu har jag “riktiga” bilder i kameran, tiden har bara varit lite knapp.

This entry was posted in Från soffpotatis till superpingla, Hund, Skola, Sparkling Things, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,748 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>