Friday baby

På morgonen skrev jag tenta, det gick inget bra alls. Jag har liksom prioriterat lite annat än att plugga i sommar, tex hänga med mina kids. Så mycket mer värt faktiskt. Även om jag vissa stunder bara ville smälla igen ytterdörren och lämna dem åt sitt öde så kan jag med lite distans till det hela säga att jag gjort helt rätt som umgåtts så mycket jag bara kunnat med barnen.

Nåväl, när jag kom tillbaka till Växjö mötte jag upp Silvio och så åt vi sushi, så himla längesedan så det smakade extra gott. Jag var även in en runda på Panduro då jag behövde ett par småsaker. Efter att jag pussat Silvio hejdå kollade jag lite snabbt i ett par affärer och min vana trogen handlade jag på H&M, det blev lite till Lovisa och en ny jacka till mig, en cape. Jag dör lite, jag har velat ha en cape jättelänge så nu är jag glad. Den är inte fodrad eller så så det är ju ganska kort användningstid på den, men skit samma.

This entry was posted in Barnkläder, Pyssel, Shopping, Skola, Sparkling Things, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

2 Responses to Friday baby

  1. Nina says:

    de var himla fin, capen:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,762 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>