En lång dag är äntligen till ända

Att vi faktiskt gått upp på morgonen den här veckan har gett resultat. Barnen vände snabbt till en vettig dygnsrytm med nackdelen att de också går upp tidigt på helgen ;) .

Städat har vi gjort lite under kvällen. Det går ju inte så snabbt med pauser, tvättstuga, mat, nattning av barn och allt annat, men det var inte så mycket att göra heller.

Lite mer fixande väntar imorgon då vi ska flytta om en massa garderobsinnehåll. Det är bara jag som slipper sånt krångel för jag har ju liksom mutat in mitt revir. Övriga ska dock få sina kläder flyttade till det rummet de brukar somna i.

Imorgon kommer också Silvios syster för att bo med oss i några dagar. Hon ska gå en utbildning i Växjö och har lite sammankomster då och då. Barnen är lite sådär lagom uppspelta för att faster ska komma och campa på soffan, det händer ju liksom inte varje dag ;) . Roligt ska det bli med lite besök även om jag mest kommer att jobba.

Vi börjar förresten gå mot ett normalt hem om man bortser från alla “konstverk” på väggarna. Vi kan äntligen börja lägga mattor på golvet igen. Vi hade mattor förr, sen hade vi helt plötsligt två kladdungar så vi gav upp det hela. Barnen har i perioder haft mattor på sina rum, men de har fått tvättas ofta. När vi skaffade ny soffa smög vi dit en matta också och den lever fortfarande så idag köpte vi en matta till köket, visserligen en plastmatta, men ändå en matta. Och en ny dörrmatta eftersom den gamla förvann när Casper var dålig på det där med lämpliga ställen att kissa på. Det blir ju helt klart mer ombonat och ljuddämpat med mattor.

This entry was posted in Inredning, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

62,681 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>