IKEA-shopping

Som vi handlat. Inga möbler, bara annat, men det blev dyrt ändå ;) . Vi behövde lite extra garderobsförvaring, nya madrasser till barnens sängar, lakan, tallrikar, glas. Som vanligt blir det ju alltid lite annat som också behövs.

När vi gick runt bland utställningarna sa särskilt Lovisa flera gånger att hon vill att det ska vara så fint och städat hemma hos oss också. Behöver jag säga att hon inte är ensam om den önskan? Det skulle ju givetvis underlätta om det inte konstant ritades, kladdades och förstördes. Så då får det se för jävligt ut, det blir ju resultatet när man inte respekterar saker och så länge vi inte är miljonärer går det ju inte att köpa nytt heller i samma takt som det förstörs.

Barnen fick även vara en timme på ‘Småland’ så vi kunde plocka ihop alla saker och betala. Väldigt bra och uppskattad lösning.

Nu blir det städning här hemma så vi kan ta in allt nytt som än så länge ligger i bilen och väntar.

This entry was posted in Inredning, Shopping, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,321 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>