Energisk onsdag

Idag fick jag ett riktigt ryck efter frukosten och fixade snabbt till det där med dammsugning, tvättning och diskning. Ytterst ovanligt ;) .

Det har löst sig bra med våra kissekatter också, nästa gång Tella är här följer katterna med henne hem sen. Då får de komma till ett lugnt och skönt ställe och jag vet ju att det blir ett bra hem. Extra bra är ju att vi kan hälsa på katterna också, särskilt bra för Victor som är den som tycker mest om katterna.

Annars har jag pysslat lite, jag skulle göra fina örhängen eftersom jag har några riktigt balla pärlor, men det blev inte riktigt som jag tänkt mig eftersom det var för stora hål i pärlorna så jag får komma på någon annan lösning. Däremot fixade jag lite andra armband som kommer upp i butiken senare.

I helgen kommer pappa och Margareta till stan så då blir det lite häng med dem också :) . Pappa har ju varit lite krasslig ett tag så det blev inget vid jul, men skönt att han är bättre och kan komma.

This entry was posted in Sparkling Things, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

109,505 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>