En väldigt vanlig torsdag

Det ovanliga bestod i att jag hade lite annorlunda arbetstider och därmed slutade klockan 18. Det var skönt att komma hem så tidigt och få äta kvällsmat med de andra. Det kändes knappt som om jag jobbat eftersom det blev så tidigt. Nu däremot känner jag mig trött så det blir sängen.

Imorgon ska Lovisa på sitt sista BVC-besök. Konstigt det där, först gör man knappt annat än är på BVC och sen helt plötsligt är man knappt där alls och nu är det allra sista kontrollen. Det har ju sällan varit några problem med Lovisa och ibland har vi ju frågat sköterskan något om vi ändå träffat på henne, helt klart fördelen med Araby Familjecenter, allt finns där och man får bra kontakt med lite alla möjliga.

Idag när jag roade mig med att köra truck så var Lovisa på sin första danslektion, det är genom kulturskolan som hon går på barndans. Det där med konståkning la vi på is (höhö) och Lovisa ville bli en vanlig ballerina istället. Nu är det ju inte balett förvisso då man måste vara 8 år för det på kulturskolan, men hon tycker ju om dans lite sådär i största allmänhet så vi får väl se om hon fastnar för det. Victor ska ju bli riddare så det blir väl ridskola så småningom ;) .

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,686 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>