Äntligen fredag

Och därmed är sommarlovet officiellt slut för denna gången. Jag ser fram emot nästa vecka med skolstart och att komma in i rutiner igen. Jag får ha mina skotdagar hemma då jag kan gå runt i mina mysbyxor hela dagen, titta på föreläsningar, plugga och äta godis. Såklart ska jag ju jobba några gånger i veckan också, men dagarna blir mina egna igen. Barnen längtar också efter sina kompisar och rutiner på dagis, de är ganska trötta på sin tjatiga mamma.

Idag har vi varit på BVC för sista gången med Lovisa. Det gick bra, lite ostadig när det gällde att hoppa på ett ben, men man kan inte vara bäst på allt. Godkänt blev hon. Victor ville absolut inte följa me din i rummet, när han hörde talas om spruta försökte han på alla sätt övertala mig om att vara hemma själv. För att vara någon som fått så mycket sprutor och stick var det en något oväntad reaktion. Nåja, han uppehöll sig i väntrummet så det gick ingen nöd på honom den lilla stunden kontrollen tog.

Nu dags för lunch sen blir det dagis för barnen och kvällsjobb för mig.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

62,681 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>