Stillsam lördag

Det behövs det också. Barnen kanske inte har varit så stillsamma, men det är ju mer regel än undantag. Efter frukosten blev det långpromenad i skogen med Casper. Hemma igen var det dags att rasta dammsugaren, misstänker fällande hund för det blir tussar hur snabbt som helst nu.

Sen kom pappa och Margareta över på lite fika. Det var ju såklart trevligt. Vädret tillät inte riktigt husvagnshäng. Imorgon ska jag kopiera roliga papper. Någon som pappa och Margareta lärt känna i Eskilstuna har också Bucht i sin släkt (mammas efternamn, flicknamn) och hade frågat pappa om var han kunde börja släktforska. Pappa hänvisade till min morbror Kalle så pappa har fått papper på allt som fanns att tillgå på min morfars sida tillbaka till 1500-talet. Jag tror att han sa att våra olika grenar av Bucht-familjen skiljdes åt på 1700-talet. Nåja, imorgon skulle pappa komma ihåg alla papper så att jag kan kopiera och läsa själv. Jag har aldrig själv försökt mig på någon form av släktforskning, men det är ju himla intressant egentligen att få veta om sin bakgrund.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

62,680 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>