Första söndagen i september

Det är som om naturen fattat att det är höst för där det var barmark igår är det idag täckt av gula löv. Jag kan inte annat än älska det, jag älskar hösten, inte mörkret och inte regnet, men att det blir så lätt att andas och att luften är frisk.

Idag har jag hunnit med två långrundor med Casper, bara en sån sak är ju otroligt skönt. Eller långa och långa, en långrunda med hund är inte samma sak som en vanlig långrunda. Med hund är det mer tid och på egen hand handlar det mer om distans.

Idag fick jag ta del av släktforskningen som pappa hade på min morfars sida. Det var lite småspännande, det hade ju varit roligt att ha även för mormor och mina farföräldrar, men så länge jag inte gör något åt saken på egen hand lär det inte hända och jag tror inte jag har tålamod till det där. Nåja, mina barn har ju sannerligen en blandad bakgrund ;) .

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,748 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>