Nu kickar vi igång fredagen

Idag är jag äntligen bara hemma och kan lägga lite tid på att plugga. Fint det! Men jag har även bestämt lunchdate med Silvio, det var ett tag sedan vi var ute nu så det kan ju vara trevligt. Särskilt för mig som allt som oftast sitter hemma ensam och lunchar.

Idag var verkligen inte huvudet med på morgonen. Jag fick för mig att Lovisas överdragsbyxor var på dagis eftersom de inte var i rullstolspåsen. Jag plockade dessutom ur det extra paret ur påsen för att jag inte orkade släpa med allt. Sen kom jag såklart på att hon haft byxorna när hon åkte till dansen igår så de var säkert i hennes ryggsäck. Tur att det gick att lösa med lån på dagis, men man känner sig inte som någon toppmorsa när det händer. Å andra sidan kunde ju “någon annan” packat upp den där ryggsäcken… ;) .

Snygga skor valde stumpan igår, prickiga basketkängor. Lätt fodrade också så de passar fint i höst. En liten dragkedja på insidan så att hon kan ta på och av själv också.

This entry was posted in Barnkläder, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,720 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>