Shoppinglördag

Det var vi och precis alla andra i den här staden som besökte Grand Samarkand idag. Det svåraste var att hitta en parkeringsplats, tur att man inte har krav på att stå precis vid entrén ;) . Men, men.. när det jobbas/pluggas och sådär i veckorna får man ägna helgerna åt trängsel och nu när det blir allt kallare kändes det bra att klara av det där med vinterkläder så att det inte blir en chock. Det var inte som för ett par år sedan när vi tillbringat en varm höstmånad i Lund och kom hem till snöstorm. Det blev snabba ryck att fixa vinterkläder då.

En annan sak vi köpte var en antidrag-sele till Casper. Tanken har funnits länge, men sen har tummen suttit förbannat hårt. Idag tog vi itu med det och köpte en. Jag har precis provat en rund och känner att om en “inte så bra” ändå är så bra så ska det bli fint med en bättre sele sen. Även om han försökte skutta mot en bil och blev lite till sig när vi mötte några andra hundar så blev det ändå en mycket bättre upplevelse. Jag kände att vi nog kommer bli av med biljagandet. Att det är lite för intressant att möta andra hundar kommer kanske bli lite svårare, men ändå enklare att hantera.

This entry was posted in Barnkläder, Hund, Shopping, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,739 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>