En cykel och en get

Jag har varit lite från varande senaste dagarna, mest för att jag bara har jobbat och att enbart läsa om att jag sorterat paket, kört truck eller så kanske inte är så värst inspirerande. Så istället ska jag skriva lite övergripande om mina senaste vecka och i synnerhet dagens aktivitet.

Förra helgen fick jag nog av mig själv och kände att jag på riktigt måste träna mer frekvent och mer intensivt. Jag vill ju liksom ha en massa ork, både gällnade kondition och styrka. I någon ände ska man börja och den billigaste är ju helt klart motionsbiten. Att promenera och promenera långt är ju inget större problem för mig, det gör jag ju allt som oftast, men jag vill få ut mer av det ändå. Jag började bra med en massa långa och svettiga hundpromenader. Sen trasslade Casper in en tass i kopplet och lyckades få till en liten sträckning så han haltar lite = kortare kissrundor. Det sammanföll dock väl med mina långa arbetsdagar så jag fick ju ändå lite fart på fläsket på jobbet.

Jag skrev ju om Turf för inte så längesedan. Efter att ha läst mer så har jag kännt att det kan vara kul att tänja mina egna gränser och inte bara ta de där zonerna som jag ändå tar när jag är ute med hunden, det blir liksom inte så roligt.

Dagens väder var ju helt fantastiskt så sen eftermiddag hoppade jag på cykeln och begav mig ut på turfning. Två timmar höll jag igång, så länge skulle jag aldrig stå ut om jag bara cyklade utan något annat mål än just cyklandet, men nu hade jag fullt upp med att hitta till zonerna så det var full koll på kartan då jag rörde mig i för mig ganska okända områden. En av zonerna var på 4H-gården, precis brevid en bajsande get. Jag träffade även på en annan turfare, vi pratade lite, han önskade mig lycka till och sedan knyckte han några zoner av mig ;) . Men visst känner man sig lite knäpp, en del zoner kan ligga inne i ett bostadsområde, man cyklar in, stirrar stint på telefonen och försvinner sedan igen. Samma sak fick jag göra i utkanten av en fotbollsplan där en familj var ute och spelade fotboll, man känner sig verkligen som en skummis ;) . Hursom, en bra dag. Om väder och tid finns över blir det en runda imorgon också, men då i andra områden, ombyte förnöjer och bjuder på nya medaljer :) .

This entry was posted in Från soffpotatis till superpingla, Hund, Övrigt, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,738 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>