Söndag

Idag har vi mestadels städat, fast lite mer ovanligt. Innan lägenheten blev omgjort hade den två saker som var så bra så det var inte klokt. Den ena grejen var en tvättstuga att hiva in all tvätt, sopsortering och sådär i. Mycket bra, det var ju liksom bara att stänga dörren när man inte orkade se det ;) . Den andra grejen var att det fanns skåp ovanpå alla garderober, de fyllde en oerhört bra funktion för att få undan alla de där pryttlarna som inte har någon plats, men som man ändå behöver. Ja, de där pryttlarna som nu gör att det ser (och är) konstant stökigt ut.

Nåväl, nu blir det mest att saker läggs där det finns någonstans att lägga dem och sedan blir de liggande alldeles för länge. Så idag började vi ta itu med några av de där stökplatserna och det känns genast bättre. Några trista finns kvar, som garderoben i hallen där det finns diverse jackor, gamla vantar, tapetrullar och gud vet vad. En annan så där grej är det fruktade hyllan i köket. Jag hatar hyllan så in i bängen för den är ta mig tusan alltid stökig och jag är säkert ansvarig för stora delar av stöket. Tanken är ju att ha en skänk istället med skåp, men det har inte högsta prioritet så nu har vi hyllan med stök och allt. Eller berget i badrummet som består av mattor som måste tvättas, leksaker som behöver tvättas, någon soffkudde som behöver tvättas. Jamen, allt sånt där trist man inte kan ta med den vanliga tvätten.

Hälften är gjort idag och resten får bli under veckan helt enkelt.

På kvällen gav jag mig ut på en turfrunda. Det var riktigt roligt då jag och en till snodde zoner av varandra under kvällen. Jag såg att han var i närheten, men trodde att han skulle åt ett annat håll, men tju fick jag när jag nästan kom ikapp vid kampapelaren. Sen snodde han en massa zoner av mig som jag tagit på vägen till sjön varpå jag snodde tillbaka dem på hemvägen. Lite kul, men jag blir inte glad av att förlora ;) .

This entry was posted in Övrigt, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,826 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>