Ny vecka, nya tag

Den här veckan väntar mycket pluggande. Två seminarier ska rivas av, tentaplugget måste seriöst påbörjas och sen är det lite inlämningsuppgifter. Fullt upp alltså. Det firade jag idag med att både må dåligt och jobba så gissa hur mycket jag fick gjort liksom. Kollade visserligen på en föreläsning så lite nytta var det ju.

Fler som mår konstigt nu? På förmiddagen var jag supertrött så jag höll på att somna flera gånger när jag kollade föreläsningen (sov visserligen dåligt under natten) sen fick jag en massa huvudvärk. För att bli av med både tröttheten och huvudvärken tog jag en liten powernap men blev istället hemst illamående. Nåja, efter lite jobb mådde jag bra igen, men det var ingen rolig dag.

Morgondagen blir förhoppningsvis mer effektiv med mycket plugg, veckans andra och sista jobbpass, plus att jag ska hämta ett paket med smycken till butiken.

This entry was posted in Skola, Sparkling Things, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,733 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>