Hej, hur har ni det?

Jag är verkligen inne i pluggbubblan nu. Det är lite småtråkigt just med tentaplugga att det blir så mycket hemmasittande. Nåväl, får igen det med råge sen för på den ena kursen vi ska börja så får jag snällt åka till Värnamo för att kunna ta del av föreläsningarna.

Nu har jag gått över på ekonomipluggandet och det är ju helt klart lite motigare, jag är ju inte så intresserad.

Och hur det gick med min budget jag gjorde igår? Inte så bra. Dålig månad helt klart och jag kunde kasst konstatera att det mest handlade om att betala räkningarna och sedan leva på vatten och kärlek i en månad. Går jag inte ner i vikt den här månaden lär det aldrig hända för det finns inget utrymme för varken godis eller särskilt mycket lunch för min del. Nåväl, man ska vara glad för att ändå ha tak över huvudet och mat på bordet. Det fanns ju månader då vi knappt visste om vi hade det och det är tyvärr det vi får betala igen nu, därav sinnessjukt lite pengar nu istället. Inget ovanligt, vi har ju gått runt på de här summorna i flera år nu, taskig timing bara med ovanligt mycket och stora räkningar.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,765 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>