Friday!

Helg och sådär känns härligt. Jag har i vanlig ordning storartade planer som sen aldrig blir av. Men, men. Plugga är väl det jag borde fokusera på. Jag är så himla dålig på att parallellplugga till två tentor (tre denna gången) samtidigt så luften gick alldeles ur mig istället.

Kvällen blir min och barnens. Silvio är iväg på teamfest så vi får väl underhålla oss bäst vi kan här hemma, men det ska nog inte vara några större problem.

Jag hoppas att helgen i övrigt bjuder på lite fint höstväder, jag är himla sugen på att vara ute och hålla igång. Några rejäla turf-rundor hade varit skönt också.

Annat skoj jag gjort idag är att betala räkningar. Det tar alltid en himla tid för jag blir så ofta utloggad från banken även om jag inte överskridit någon tidsgräns för att vara inaktiv. Och idag var det svårt att ens logga in. Tröttsamt var ordet..

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

116,726 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>