Kvällsavrundning

Det har varit full rulle på barnen under kvällen. Det där med att ta det lite chill tycks inte vara deras grej ;) . Däremot är det min grej. Nåja, jag får väl göra vad jag vill imorgon eftersom Silvio är på fest ikväll och jag inte är på Winnerbäck, vilket jag verkligen hade velat. Det var ju några år sedan nu…

När vi turistade i tisdags fick vi ställa upp och oss se sådär himla turistmuppiga ut. Jag hade precis varit ordentlig och pratat om de riktiga aktviteterna såsom alla öl jag kan ha druckit på Slottsstallarna som är bakom fotografen.

Fotot är för övrigt snolånat av Tella :)

This entry was posted in Övrigt, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

112,085 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>