En helt vanlig lördag

Först lite sovmorgon som var väldigt skönt eftersom jag sovit dåligt under natten. Silvio luktade inget gott efter festandet ;) . Sedan fick det vara inköp av nya sneakers till Lovisa, de hon köpte för en månad sedan var för krångliga att ta av och på, sista tiden har det visserligen varit gummistövelväder, men hon har fått skavsår på ena hälen så det kan vara skönt med sneakers de dagar som är torra. Nåväl, det är väl ändå dags för vinterkängorna ganska snart.

Sent, sent på eftermiddagen gjorde jag det stora misstaget att somna. Det var visserligen skönt att sova en liten stund, men jag borde ju veta att jag blir så in i bängen illamående om jag somnar sådär sent. Så det var den lördagkvällen det.. ägna ett par timmar åt att inte kräkas. Att jag aldrig lär mig… ;)

En rolig nyhet för dagen var att mamma har gift sig. Hon har inte sagt ett endaste knyst och det måste var världsrekord för henne. De hade inte velat ha något storartat och de fick de ju inte heller när ingen visste om det ;) . Men GRATTIS till mamma och Kalle :) .

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

117,334 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>