Hej tisdag!

Ännu en konstig dag. Kanske mest för att natten var så konstig. En tid har jag haft typ ont i tandköttet från och till. Inatt gjorde det superont. Jag kan bara jämföra det med en smärta och det är samma som när bedövningen släpper efter en tandköttsoperation. Väldigt oskönt. Lite Ipren gjorde lyckligtvis det hela lite mer uthärdligt. Men då var ju problemet de två snarkande karlarna jag hade i sängen. Lovisa hade redan ockuperat soffan så jag la mig i Victors lilla säng, juniorsängar är banne mig inte stora.
När vi som bäst låg och drog oss för att vi inte orkade gå upp ringde dagis för att säga att det var fotografering idag. Jag hade sett någon tidslapp för Lovisa så hon och Silvio skyndade iväg medan jag och Victor gick en stund senare. På vägen mötte vi de förstnämnda, fotograferingen för Lovisa var visst imorgon så hon var lite ledsen. Nåja, Victor blev fotograferad. Lite rörigt, men, men.

Fast det var egentligen inte det jag skulle prata om utan att Lovisa har blivit intresserad av matlagning och varifrån mat kommer, hur den görs och sådär. Hon vill ofta hjälpa till med matlagning, göra såser och sådär. Idag ville hon att vi skulle göra egen korv och ketchup så det får väl blir något slags framtida projekt. Hursom, det är roligt att hon är intresserad. Mat och mats ursprung kan ju aldrig bli ointressant ;) .

This entry was posted in Matlagning, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,733 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>