Ge mig tålmod

Usch, jag funkar verkligen inte när jag sovit dåligt. Nu har det varit dålig sömn flera nätter i rad, ändå förväntas man prestera precis som vanligt. Det märks att jag inte är på topp för jag orkar inte lyssna på något, tappar tråden och är sjukt lättirriterad.

Jag började dagen med att vara i skolan några timmar då vi behövde grupparbeta. I vanlig ordning är det mycket grupparbeten med väldigt korta deadlines. Det skulle ju vara trevligt med någon kurs man faktiskt lär sig något på och inte bara kräker ur sig en massa grupparbeten. Är glad att utbildningen är klar till sommaren, lätt sämsta utbildningen jag gått sett till hur det ser ut från skolans håll.

När jag kom hem skulle jag med barnen till Lovisas dans. Det kan väl mestadels sammanfattas i att vänta på bussar och tjata på Victor. Varenda gång jag ska åka buss tycks det som om just den bussen jag ska med är inställd för sedan brukar nästa komma på rätt klockslag. Och Victor sen då.. han klättrar, klänger, tjatar och spottar. Att sitta av de där 45 minuterna utanför danssalen är en plåga varje gång. Jag brukar ändå ha med mig böcker och sånt, men han har ingen ro i kroppen så han klättrar runt på allt och alla. Man känner sig alltid lika populär i det gänget.

Nu är det kväll, jag är HELT slut, men måste greja med lite till grupparbetet när barnen har somnat. Skola imorgon igen och sen jobb på kvällen. Somna ja.. fan vet hur länge jag försökt få dem i säng… Gråtfärdig mamma som gett upp? Pretty much..

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,822 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>