Rivstart

Hela dagen tillbringades i Värnamo med grupparbete. Vi ska lämna in ett arbete på torsdag och nästa på onsdag nästa vecka så det är bråda dagar. Hade det bara varit att skriva hade det nog kännt bättre, men vi måste ha med intervjuer också och till det arbetet som ska in nästa vecka behöver vi en bok för att skriva intervjun, givetvis har vi inte boken och vi känner att vi inte kan boka in en intervju innan vi ens själva vet vad det handlar om. Så himla segt, men det känns som mer regel än undantag när det gäller den här utbildningen. På första kursen vi någonsin läste fick vi höra att vi måste kunna hantera stressiga situationer och liknande, om de försöker förbereda oss för framtiden lyckas det bra, kanske att man får en släng av utbrändhet i examenspresent. Imorgon blir det ännu en dag i Värnamo och då hoppas jag att vi så gott som får klart första uppgiften så att vi kan gå vidare till nästa.

Annars har jag haft kvällshäng med mina små. Dagishämtning, badning och matlagning. Här blev det visst omvänt med bad under tiden som maten lagades, men det passade ju bra för de hann bada länge då och jag slapp en massa tjat under matlagningen. Efter det har det blivit mer matlagning för att fixa lunchlådor och så lite brödbakning på det. Jag kommer att somna gott.

Idag fick jag en spännande tidning i brevlåda. Eller fick och fick.. jag beställde den ju faktiskt för ganska länge sedan. Återkommer när jag hunnit kika i den, men den handlar om mat, närodlad, ekologiskt och sådär. Bra mat, sån som jag gillar allra mest.

This entry was posted in Dagens boktips, Matlagning, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

59,767 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>