Laddat om

Efter många dagar med tidiga mornar och tågåkande var det skönt att vara hemma idag. Dessvärre/dessbättre var jag ju inte ensam om det. Alla andra var också hemma då Silvio bara skulle jobba kväll. Jag fick umgås lite med barnen, något det blivit alldeles för lite av sista tiden, men däremot blev det inte fullt så mycket pluggat som jag önskat. Två genomtittade föreläsningar får jag ändå vara nöjd med.

Imorgon är det tillbaka till skolan. Det går liet segt nu då vi har en uppgift att göra som vi inte ens kunnat påbörja ordentligt. Om det känns stressigt? Jo, den ska ju in på onsdag och vi behöver genomföra en ganska stor intervju. Men, men. Det ordnar sig på något sätt, det måste det.

I ett svagt ögonblick idag tackade jag ja till att jobba imorgon. Jag hade ju visserligen meddelat tidigare att jag kunde så det var inga konstigheter, men sen dess har förkylningen tagit mer och mer fart. Det blr dock till att bita ihop och tänka på lönen. Hoppas jag slipper vakna av elak hosta inatt, alltid härligt med en släng förkylningsastma.

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

59,767 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>