Ett alldeles vanlig onsdag

När precis alla andra fortfarande låg och snarkade begav jag mig till Värnamo. När inte ens hunden orkar gå upp är det tidigt ;) . Grupparbete blev gjort och det i god tid. Känns bra för nu har vi lite tid till småpill. Resten av veckan kan jag därför med gott samvete vara hemma och plugga istället. Det finns ju lite att komma ikapp med om man säger så ;) .

Direkt efter skolan var det dags för jobb och det var som jobbet brukar vara mest. Mycket att göra såklart. Kvällen har ägnats åt att titta ikapp på kärlekskranka bönder. För några år sedan, när jag fortfarande jobbade på Aditro brukade jag, Nina, Erika och Tesse ha onsdagsfika. Vi turades om att vara hos varandra, äta lite smörgsar, dricka te, mysa och såklart titta på Bonde söker fru.

Jag kan verkligen sakna det där vardagshänget, samtidigt inser jag ju hur meckigt det är att få ihop så det passar med alla olika jobb, skola, familjer osv. Då jobbade vi alla tillsammans så det var enkelt att få ihop och så hade vi ju inte så mycket familj heller.

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,320 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>