Lördag

Veckans lugnaste dag. Vi gör inte många knop på lördagar och så måste det ju få vara ibland. Idag var det särskilt tydligt. Jag hade nämligen lånat en bok på snabblån på biblioteket så den behövde bli tillbakalämnad idag. Efter frukosten fick det därför bli ett par timmars läsning och jag är nu klar med Jan Guillous trilogi om 1900-talet.
När jag klev in genom dörrarna till biblioteket hade jag bestämt mig för att inte frestas av nya böcker eftersom jag egentligen inte hinner läsa för nöjes skull just nu. Men så hade de flyttat snabblånshyllan så den var mitt i vägen när jag skulle lämna tillbaka boken jag hade. Och ja, där fanns ju bland annat Jonas Gardells Torka aldrig tårar utan handskar: Döden. Där och då kände jag att ännu en trilogi behövde avslutas då den fick följa med. Jag såg ett par böcker till jag hade velat låna, men en vecka är kort tid så jag fick inse mina begränsningar.

This entry was posted in Dagens boktips, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

59,767 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>