Efterlängtad helg

Det har varit en lång arbetsvecka. Jag har börjat jobba lite mer och det känns ju såklart. Tiden bara rinner iväg.

Vad förvånad jag blev förra natten när snön kom. Jag var ute med Casper ganska sent och då var det inte mycket till snö, någon timme senare tittade jag ut för jag skulle lägga mig och såg att hela världen var vit.
Barnen blev såklart jätteglada för snön, men attans vad snålt det blåste.

Kvällen är lugn, Silvio är på julfest på sitt jobb så jag och barnen haft haft lite mys och det börjar bli dags att sova. Nackdelen med kvällsjobb är ju att också barnen blir kvällspigga, precis som vi vixna behöver barnen varva ner ett tag innan de lägger sig. Det blir ganska så sent, sovmorgon imorgon alltså ;) .

Detta tycks vara stora julfesthelgen, det är många som har julfest med jobbet nu. Det kan jag vara lite avis på för jag ÄLSKAR julmat och hade gärna ätit smaskigt julbord med trevliga kollegor. Företaget  jag är uthyrd till ha julfest imorgon, men dit är ju tyvärr inte inhyrda välkomna.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,803 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>