En lördag i december

Eftersom det lite hastigt och lustigt blev påkommet att Victor ska på kalas imorgon behövdes en present införskaffas. Bok behövdes även returneras till biblioteket. Jag begav mig till stan och trängdes med precis alla andra. Puh, så mycket folk överallt. Present hittades och sedan gick jag till TGR för att köpa ett presentpapper.
Det finns en sak som är töntig, men väldigt viktigt för mig och det är att aldrig, aldrig slå in födelsedagspresenter i julklappspapper. Jag fyller ju år en vecka innan julafton och har allt för oftas drabbats av fenomen som “kombinerad födelsedagspresent och julklapp” och “det fanns bara julklappspapper…”. Det blir lätt så nära inpå jul, ens födelsedag försvinner i allt julfirande. Pappa var bra på det där, han fick diverse butikspersonal att gräva efter icke-julklappspapper på lagret för att det skulle bli rätt.
Nu ska Victor på kalas och då var det (för mig) viktigt med ett vanligt papper på paketet och inte ett med tomtar på som det hade blivit om jag slagit in i butiken. Istället hittade jag ett ursnyggt harlequin-mönstrat för det facila priset 10 kronor.
(Inte pappret på bilden, men det ser likadant ut.) 

This entry was posted in Övrigt, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,820 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>