Snart så

I år har det där med julen varit något som händer längre fram. Det har gått så himla segt och ingen julkänsla har infunnit sig. Mycket i skolan och en hel del jobb har väl varit orsaken, men sen är julen inte så rolig längre. Nu tycker ju däremot barnen att julen är årets grej så för deras skull blir det ju firande. Jag skulle kunna nöja mig med ett bra julbord för julmaten älskar jag.

Idag fick vi upp granen, det har varit mycket tjat särskilt från Victor så han är nog nöjd nu. Som vanligt när barnen ska pynta hamnar allt pynt på samma ställe så man får plocka om lite så det ser jämnare ut ;) . Barnen har även hängt teckningar och en reflex i granen så det ska nog bli bra det här. Jag är inte så värst petig med hur granen ser ut och skulle inte orka bry mig om att ha något särskilt tema, en viss sorts kulor eller så. Det blir roligare med blandat pynt och det får snarare avspegla familjen samlade galenskap. Ni skulle se granen när jag var liten, den vi har nu är ju riktigt civiliserad jämfört med allt pynt jag gjorde i skolan ;) .

Imorgon ska de sista klapparna ordnas, inser att det borde vara gjort tidigare, men har liksom inte orkat så det blir lite sista sekunden, men jag vet vad jag ska ha och behöver bara besöka en, max två affärer lite snabbt innan Silvio ska till jobbet.

Nu när jag varit ledig i tre dagar känns det helt konstigt att inte jobba, jag känner mig helt rastlös. Märkligt, men med helt ledigt ett tag till så blir det inget jobb. Nästan så jag saknar jobbet.. eller kanske inte just jobbet, men med trevliga kollegor är det nästan alltid roligt att vara där. Nåväl, de flesta har också lite välförtjänt ledighet :) .

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,748 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>