God Jul

Det har varit både en dag fylld av saker att göra och en dag med hur mycket tid som helst till det som är viktigt på riktigt.

Efter att ha svurit mig halvt fördärvad av att cykla till Samarkand i både uppförsbacke och motvind kändes det bra mycket bättre på hemvägen. Det var hemskt mycket bilar på Samarkand, men lugnt i de affärerna jag skulle till så mina ärenden var snabbt avklarade.

Hemma har jag fixat lite av maten till morgondagens julbord, men jag har haft gott om tid till viktigheter som att bara ligga nerbäddad i soffan och kramas med Lovisa. Så himla skönt att inte ha 1000 måsten just nu utan att faktiskt helt och hållet ha lite paus och tid till det där som egentligen är det viktigaste, men som inte blir av.

Imorgon ska vi bara plocka iordning lite, fixa det sista med maten sen blir det julfirande bortåt eftermiddagen när min lillebror kommer. Lugnt och sansat på alla vis.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,686 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>