Året inleds med tröttisdag

Det innebär väl att allt är som det ska. Nu berodde det ju inte så mycket på nattsuddande och mycket alkohol utan snarare en dotter som sov oroligt. Alltså inte mycket som blivit gjort idag, det blev tom nyårsdagspizza.

Imorgon får det lov att vara vardag igen med allt vad det innebär. Jag behöver komma igång med tentapluggande ordentligt, Silvio ska jobba, jag vet inte om jag ska jobba och helst skulle jag behöva komma iväg med Victor till någon slags läkare. Han verkar ha ett litet gruskorn i hälen. Det är inte inflammerat eller något så vi har medvetet valt att vänta och hoppas att det finns bekant personal på sjukhuset för nu börjar han sätta sig rejält på tvären när det gäller sjukhus. Och eftersom han varken har särskilt ont eller att det är något annat problem känns det bättre att vänta för hans skull.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,804 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>