Desto piggare

Konstigt nog eftersom det var dåligt med sömn inatt, men jag gick upp tidigare än på mycket länge och sen har jag tittat på föreläsningar hela dagen. Än är jag inte klar, men jag börjar se slutet på det där jag inte hunnit titta på innan. Tur jag hunnit titta på allt i den andra kursen så det inte blir lika tungt där ;) .

Imorgon har vi tid på Barnakuten och jag hoppas det går snabbt att fixa till Victors häl, jag inbillar mig att saker alltid är bättre när det inte är någon infektion eller så. Skönt att det går att lösa smidigt, att vi har en kontaktsjuksköterska som förstår och vill underlätta.

Imorgon ska jag även göra något så ovanligt som att jobba, det ska bli skönt. Känner mig som sagt lite rastlös ;) . Senare ska jag också rensa ut lite småplock från butiken som aldrig funnits i butiken till försäljning och lägga upp här/på facebook lite extra billigt. Läge för fynd!

Men nu lite annat, efter några timmars strategipluggande är jag ganska mör.

This entry was posted in Skola, Sparkling Things, Vardagsliv, Victors hjärta. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,749 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>