Lördag och sådär

Idag var det dags för lite julfirande, men denna gången med mamma eftersom hon jobbade när det var jul och eftersom vi inte har någon bil kunde vi inte åka dit så de fick åka hit. Kortfattat. Barnen fick paket och var glada för det. Vi åt lite middag och sådär som de var nöjda med.

På kvällskvisten tänkte jag ge mig fasen på att få ordning på min symaskin eftersom den krånglat och jag inte sytt något på evigheter. Lite skruvande, pillande och dammsugande senare gick den som en klocka igen. I min tyglåda hittade jag en bit trikåtyg, något jag aldrig sytt i, men gärna velat prova så jag provade. Det blev en par inte supersnygga slit- och slängmössor till barnen. Med lite mer övning ska det nog gå galant.

Efter det hittade jag ett tyg jag köpte när vi flyttade hit. Oklart vad jag tänkte ha det till, men jag misstänker gardiner. Det fick istället bli ett tyg att ha över soffan, på väggen alltså. Det är så kalt och omysigt och i brist på annat kan det bli lite trevligare med ett tyg. Sytt är det, men vi sätter upp det först under morgondagen.

 

This entry was posted in Pyssel, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,994 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>