Kalasförberedelser

Vilken jäktig dag, än en gång förbannar jag mig själv för att jag inte fixat saker i god tid. Jag började med att åka ner på stan för att fixa papptallrikar och sånt, då hade Lagerhaus lagt ner för att öppna igen om två veckor på Grand Samarkand istället. Jag hittade inget annat så i ren frustration åkte jag till Grand Samarkand och det gjorde att jag glömde köpa godiset jag även skulle köpa på stan.

Tallrikar och sånt hittade jag, men inte riktigt vad jag var ute efter utan det blev hemskt könsstereotypa saker med ponnisar och pirater på.

Hemma igen fick Lovisa följa med till Posten och hämta sin födelsedags present som äntligen kommit, eller den kom igår, men jag hann inte hämta innan jobbet. Hon var mycket nöjd över att få Tingeling och Vinterlilja med flaxande vingar. Bra det!

Kvällskvisten har ägnats åt att cykla till stan för att köpa det glömda godiset, baka kanelbullar och fixa godispåsar. I förvirringen glömde jag lägga socker på sista plåten bullar så de blev inte så snygga ;) .

Nu ska jag baka ett par rulltårtor. För att göra det smidigt imorgon tänkte jag att jag bara skär dem i tjocka skivor och har lite cupcakefrosting och strössel på toppen. Då blir det ju som en liten tårta typ. Fast i färdig portionsbit. Hoppas det blir bra. Jag glömde ju även köpa tillräckligt med smör så jag får ordna frostingen imorgon.

Känns verkligen som att jag har flyt idag ;)

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,757 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>