Som baksmälla

Idag är vi lite festbakis. Det känns banne mig så och då var det ändå barnkalas ;) .

Det gick superbra, känns ju alltid lite nervöst att ha ansvar för allas barn, men det var inga problem. Alla skötte sig fint och det hände inga stora olyckor.

Victor som varit så förväntasfull att han knappt sovit på natten var ju såklart trött redan innan kalaset började och efter att ha sprungit, klättrat och hoppat var han helt färdig. Jag räknade med att han inte skulle må så bra och medans vi plockade iordning och städade mådde han inte alls bra för att sedan kräkas. Hemma sov han i två timmar sen var han redo igen.

Idag var det två trötta barn som skulle upp, det blev ju inte direkt tidigt i säng igår eftersom Victor sovit och Lovisa var allmänt speedad och ville leka med alla fina presenter.

Bilderna behåller vi för oss själva, men det var en gymnastiksal, 20 barn och en massa madrasser, rep, bommar, plintar och sådär. Fullt ös!

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,804 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>