One down, one to go

När man läser på högskola/universitet är inte terminerna riktigt logiska. Det innebär att det fortfarande är hösttermin för min del då vi denna veckan ägnar oss åt att tenta av höstens sista kurser. Just nu sitter jag i skolan efter en skriven tenta och väntar på tåget som ska ta mig hem igen. Det gick nog inte helt strålande idag, jag har haft svårt att se sammanhang i den minst sagt spretiga kursen. Jag hoppas att det går bättre på fredag, men det tror jag eftersom den kursen känns mer enhetlig.

Annars har jag förhoppningsvis en riktigt rolig grej på gång med butiken. Jag har en dialog med en tjej och faller allt väl ut kommer mina smycken att finnas till fysisk försäljning på stan. Riktigt roligt! Fler försäljningkanaler än webbutiken har ju alltid varit intressant, men jag har inte riktigt fått ihop tiden att själv ta tag i det, nu dök ett tillfälle upp och förhoppningsvis kan det bli något roligt av det. Lite extra peppigt, efter en tung höst behövs det lite glädje och nytändning också. Jag sitter och filar på en stor beställning till butiken så förhoppningsvis blir det vårnyheter ganska så snart, vill ju ha lite nytt till samarbetet också :) .

This entry was posted in Företagande, Skola, Sparkling Things. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,728 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>